De Harense Smid groeit naar 43 filialen

De Harense Smid groeit met de overname van zeven filialen van Mikro-Elektro naar een totaal van 43 zaken. De filialen liggen in Midden-Brabant en worden per 22 juni aanstaande overgedragen. De Harense Smid neemt ook de medewerkers, de service en de garanties over van de zeven electrowinkels. Mikro-Electro gaat zich verder focussen op haar winkels in Zeeland en West-Brabant.

"We willen dichter bij de klant zitten in onze moederprovincie", verklaart directeur Mark van Schaijik van de Harense Smid. "We zitten vooral in een vervangingsmarkt. Als de consument denkt aan bijvoorbeeld een nieuwe koelkast, tv of koffiezetapparaat, is het belangrijk dat hij dicht bij huis terecht kan." Per 22 juni is De Harense Smid winkels rijker in Den Bosch, Oisterwijk, Rijen, Schijndel, Tilburg, Vught en Waalwijk. "Een welkome aanvulling. We concentreren ons in het hart van Brabant en raken bovendien een concurrent kwijt."

Van Schaik wil niet kwijt wat voor bedrag met de overname gemoeid is, maar geeft aan geen loodzware financiële verplichtingen aan te hoeven gaan. "De omzetten van de nieuwe winkels zijn precies bekend. Daarmee zijn de kosten te dragen. De wagens van de bezorging en technische dienst rijden toch al rond in die regio. We adverteren er ook al. Dus dat zijn amper extra kosten."

Klik hier voor het persbericht

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!