Advertentie Ahold wint 'Campagnegoud'

Ahold heeft met zijn recruitmentcampangne ‘Jij trekt graag de kar’ de prijs voor de beste dagbladcampagne gewonnen. Dat meldt Adformatie dinsdag. Tijdens het Dagbladgoud event, georganiseerd door Cebuco, mocht Ahold ‘Campagnegoud’ in ontvangst nemen. Centraal Beheer met ‘Sinterklaas’ en Pink Ribbon met ‘2 Vriendinnen’ werden bekroond met ‘Dagbladgoud’.

Cebuco, marketingorganisatie van alle Nederlandse dagbladen, riep eerder haar lezers op een stem uit te brengen op hun favoriete advertentie. Uit 126 inzendingen was door een publiekspanel een selectie gemaakt van twaalf advertenties. Via dagbladgoud.nl brachten uiteindelijk 53 duizend mensen hun stem uit.

De vakjury, onder leiding van Léon Bouwman, hoofdredacteur Adformatie, is van mening dat Ahold heel dicht bij zichzelf is gebleven in de winnende advertentie. “Dit om management trainees en supermarkt managers aan te trekken. Er is perfect gewerkt met de lezersprofielen van de dagbladen en de beschikbare functies. De krachtige en consistente art en copy was mede doorslaggevend”, aldus de vakjury.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!