Intersport Megastore Houten opent kinderafdeling

Intersport Megastore Houten heeft haar winkel uitgebreid met een grote Sports & Fashion afdeling gericht op kinderen. Met duizend vierkante meter, een kwart van het totale winkeloppervlak, is de junior afdeling volgens Intersport Houten de grootste in de regio. Dat meldt Sportcult op zijn site.

De nieuwe kinderafdeling biedt een uitgebreid aanbod aan sport en mode voor kinderen tot en met maat 176. Vooral aan hockey, tennis en voetbal wordt veel aandacht besteed. Daarnaast is er een ruim aanbod aan sportieve mode zodat kinderen in Houten voortaan alles onder één dak vinden. Er worden merken verkocht als Adidas, Nike, American Outfitters, Guess, Gaastra, O'Neill, Protest, Björn Borg en Brunotti.

“In deze omgeving wonen veel jonge gezinnen. Er is hier een bovengemiddeld percentage kinderen”, aldus storemanager Desiree van Kesteren. De reacties op de kinderafdeling zijn volgens haar dan ook positief. “Vroeger hingen de tennisrackets voor kinderen op de tennisafdeling. Nu is alles voor kinderen in één ‘wereld’ bij elkaar te vinden. Terwijl de kinderen tv kijken, kunnen de ouders op hun gemak rondneuzen”, aldus van Kesteren.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!