​La Place terug in V&D-pand Den Bosch
12-08-2016

Reageer (1)

In de voormalige V&D-vestiging in Den Bosch heropent La Place later deze maand zijn deuren. De horecaformule start maandag al met het kleinere La Place Café.

Ook afhaalconcept La Place Express gaat maandag al open. Volgende week opent het volledige restaurant zijn deuren weer. La Place heropende eerder al zijn restaurants in Arnhem, Zoetermeer en de Amsterdamse Kalverstraat.

De Jumbo-dochter krijgt in het pand later gezelschap van de Canadese warenhuisketen Hudson’s Bay. Die maakte vorige maand bekend in onder meer Den Bosch een langlopend huurcontract te hebben afgesloten. Jumbo en Hudson’s Bay lieten eerder al weten te praten over samenwerkingsverbanden in de voormalige V&D-panden.

Ook met Topshelf wil La Place in V&D-panden samenwerken, zoals nu al in Arnhem gebeurt. De formule van Inge van Kemenade heeft inmiddels overeenstemming bereikt over de opening van warenhuizen in Nijmegen, Groningen en hoofddorp.

Bron: RetailNews

Download de gratis RetailNews-app in de App store of Google Play store
en blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste nieuws.

Reacties
Reacties
 • Peter Jansen 13-08-2016 09:59:50
  Ze zullen toch nog wel iets meer moeten doen. Het La Place van zo'n 6 jaar geleden had meer aanbod.
  Het voormalige restaurant van Vroom en Dreesmann (eten werd per vestiging zelf klaargemaakt) was meer.
  La Place zoals het de laatste jaren was heeft ook bij gedragen tot de val en instorting van V&D.

  HBC wilt de V&D vestigingen eerst grondig laten renoveren. Dus dat La Place zo maar weer de vestigingen wilt betrekken is eigenaardig, zoals de vestiging in Den Bosch.
  Eerst achterstallig onderhoud doen en dan pas openen, anders wordt het steeds niets met wat er ook in komt.
Plaats een reactie