​Karwei gestopt met voice-over Sylvana Simons
07-12-2016

Reageer (1)

Sylvana Simons is na tien jaar vervangen als voice-over in reclames en winkels van Karwei. De bouwmarktketen wil niet samenwerken met een actieve politica, laat een woordvoerder weten tegenover het Algemeen Dagblad.

Simons werd bekend als presentatrice, maar groeide de afgelopen maanden uit tot het gezicht van de politieke beweging DENK. Toen ze in september actief werd als kandidaat-Kamerlid, besloot Karwei de samenwerking te beëindigen. “Wij vinden het niet de bedoeling dat zij zich als politica verbindt aan welke commerciële partij dan ook. Daar was zij het helemaal mee eens”, aldus de woordvoerder.

Karwei kreeg in het voorjaar nog veel boze e-mails vanwege de samenwerking met Simons, die destijds de Zwarte Pieten-discussie weer oplaaide. Dat was voor de retailer echter nog geen reden om een andere voice-over te nemen.

Actrice Anna Drijver is inmiddels gestart als opvolger van Simons. “We hebben een stem gekozen die past bij ons als vrouwvriendelijke en sfeervolle bouwmarkt, dus het gevoel is hetzelfde”, aldus de zegsman.

Bron: Algemeen Dagblad

Download de gratis RetailNews-app in de App store of Google Play store
en blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste nieuws.

Reacties
Reacties
  • Voice-over Werken 10-02-2017 12:02:56
    Misschien heeft https://werken.fm nog een plekje voor Sylvana nu ze is gestopt al voice-over ;)
Plaats een reactie