​AH koppelt boodschappenlijst aan receptensites
28-12-2016

Reageer (1)

Consumenten kunnen de ingrediënten bij recepten op Smulweb toevoegen aan hun boodschappenlijstje op AH.nl. De supermarktketen heeft de ‘add-to-list widget’ opengesteld voor externe receptenwebsites.

Smulweb is de eerste partner die op het boodschappenlijstje is aangesloten. De meest gebruikte recepten op deze kooksite zijn voorzien van een blauwe knop, waarmee de ingrediënten direct aan het lijstje op AH.nl toegevoegd worden.

De widget maakt onderdeel uit van het partnerprogramma dat in oktober werd gelanceerd. Websites en bloggers krijgen daarmee de mogelijkheid om AH.nl te vermelden.

De add-to-list widget is sinds vorig jaar al actief in de eigen webwinkel van Albert Heijn. Daardoor zijn de ruim veertienduizend recepten van Allerhande gekoppeld. Klanten kunnen het lijstje meenemen naar de winkel, of de producten direct online bestellen.

Bron: RetailNews

Download de gratis RetailNews-app in de App store of Google Play store
en blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste nieuws.

Reacties
Reacties
  • Timon van Kleef 03-01-2017 11:02:15
    Slim initiatief! Tegenwoordig zijn steeds meer consumenten op zoek naar integratie van diverse online platformen. AH zet hierin een mooie stap! Naast dat het een handige tool is die bij consumenten een positieve vibe achterlaat, zullen ook meer klanten naar de winkel komen (zowel online als offline).
Plaats een reactie