Consument

Albert Heijn introduceert Appie

Albert Heijn Appie

Supermarktketen Albert Heijn komt met Appie, een applicatie voor de iPhone die het boodschappenlijstje overbodig maakt.

De nieuwe service zet alle artikelen op een rij, precies in de volgorde waarin ze in de winkel liggen. Ook speurt het programma naar aanbiedingen en geeft het suggesties voor recepten.

Bij het intikken van de eerste letters van de boodschap herkent Appie het gewenste product. Aankopen uit het verleden kunnen aan de hand van het AH Bonuskaartnummer snel aan het boodschappenlijstje worden toegevoegd. Dit geldt ook voor de wekelijkse Bonusaanbiedingen en de nieuwste producten uit het assortiment.

Ook biedt Appie meer dan achtduizend recepten uit AllerHande en receptkaarten. De ingrediënten in het recept worden snel toegevoegd aan de boodschappenlijst en favoriete recepten kunnen gemakkelijk worden bewaard.

Het recept kan op de iPhone in ‘kookstand’ worden gezet waarbij de tekst vergroot wordt en hierdoor duidelijk leesbaar is tijdens het koken.

Albert Heijn gaat Appie de komende tijd uitbreiden met nog meer functies. Zo kan het programma in de tweede iPhone versie het boodschappenlijstje in de volgorde van de winkel zetten waar de klant zijn boodschappen doet. Deze versie is naar verwachting deze winter in de App Store verkrijgbaar.

Om het programma beschikbaar te maken voor zoveel mogelijk klanten wordt de service in 2010 uitgebreid naar diverse andere smartphones en naar ah.nl.

Bron: RetailNews

Klantgericht,E-commerce,ICT

Bookmark and Share

Plaats een reactieJa, ik ga akkoord met de regels