Winkelbeleving

Corio introduceert wifi in winkelcentra

Hoog Catharijne

Vastgoedbelegger Corio stelt in verschillende winkelcentra gratis wifi beschikbaar voor zijn klanten. Bezoekers van onder meer Hoog Catharijne in Utrecht, Cityplaza in Nieuwegein, Middenwaard in Heerhugowaard, Villa ArenA in Amsterdam, Alexandrium Shoppig Center in Rotterdam en Presikhaaf in Arnhem kunnen voortaan gratis met hun smartphone of tablet op het internet surfen.

De gratis internettoegang past binnen de missie van Corio om zogenaamde Ďfavourite meeting placesí, duurzame winkelcentra, te realiseren. Het doel is dat mensen elkaar in de winkelcentra ontmoeten, winkelen en hun tijd op een aangename manier doorbrengen.

Corio richt zich op retail in Europa. De belegger heeft een portefeuille van 7,5 miljard euro, die voor 96 procent bestaat uit winkelcentra in onder meer Nederland, Frankrijk en ItaliŽ.

Bron : RetailNews

Beleid

Bookmark and Share   

Reacties

Beste Reinder, er is free wifi in De Aarhof in Alphen a.d. Rijn. MVG.

Hartstikke goed van Corio, dat blijkbaar begrijpt dat het in dit twitter tijdperk niet meer dan een 'sine qua non' is dat je gratis internet toegang aanbiedt aan je 'gasten'. Want, hoe langer ze bij je blijven, deste beter toch? Nu maar hopen dat goed voorbeeld doet volgen.

Oh ja, beste Coriomensen, wanneer komt dat ook in De Aarhof in Alphen aan den Rijn? Of moeten we daar wachten op de upgrade??

Plaats een reactieJa, ik ga akkoord met de regels